Sjölin & Lantz

Sjölin & Lantz är numera en del av
Ystad Trafikutbildning 🎉

Sedan april 2023 har vi slagit oss samman med Sjölin & Lantz och går från fyra kompetenta lärare till nio!

Kombinationen av vår egna trafikbana på industriområdet och den bekväma tillgängligheten i centrum kommer ge positiva effekter, vi ser fram emot att kunna erbjuda er trafikutbildning med fortsatt hög kvalitet och ännu större flexibilitet! Med fler utbildare kommer ni att få ett större utbud av tider att boka.

Den befintliga verksamheten på Sjölin & Lantz kommer till en början att vara sig lik — den största skillnaden blir att mopedutbildning och riskutbildning kommer att flyttas till Ystad Trafikutbildnings trafikbana. Nu tutar vi och kör!

Till dig som är eller vill bli elev hos Sjölin & Lantz

  • Allting kommer att vara sig likt! Du kan fortsätta din nuvarande utbildning precis som innan med samma trafiklärare som du är trygg med.
  • Du har en valmöjlighet som elev — du väljer själv vilken av våra skolor du vill gå på.
  • Bokning hos Sjölin & Lantz sker via kontaktuppgifterna och formulären här på hemsidan.
  • Moped- och MC-utbildning sker hos Ystad Trafikutbildning.
  • Vårt utbud är gemensamt och samma fördelaktiga prissättning gäller på båda skolorna.
  • Vi är nu två skolor med en prissättning och samma filosofi!

Kontakta oss

Är du intresserad av att ta ditt körkort hos Ystad Trafikutbildning eller Sjölin & Lantz? Tveka inte att kontakta oss – vi svarar mer än gärna på dina frågor!

Ring oss: 0411-168 18

Maila oss: info@ystadtrafikutbildning.se eller info@sjolinlantz.se

Om Sjölin & Lantz

Vi är ett glatt gäng som gör allt för att din resa mot körkortet ska bli så givande och behaglig som möjligt. Du får en individanpassad, effektiv och intressant körkortsutbildning där du står i fokus. Alla lärarna är rörande överens om att humorn är ett viktigt instrument i lärandeprocessen — därför vågar vi nästan lova att det kommer att bli en del skratt ute i bilen.

Vi har valt att förlägga vår utbildning i en modern ljus lokal på Regementsområdet där det finns närhet till bra övningsområden. Våra elever slipper köra långa sträckor för att få optimala övningsförhållanden. Närheten till Ystad Fria Läroverk och Österportskolan i Ystad borde vara en fördel för dig som gymnasieelev som eventuellt vill besöka oss på en håla eller rast. Varmt välkommen till oss på Sjölin & Lantz trafikskola, vi finns vid Ica Supermarket i Ystad!

Våra körskolebilar

Större delen av din körkortsutbildning kommer du att spendera bakom ratten. Därför är det väldigt viktigt att övningsbilen är trafiksäker samt håller hög komfort. Det är även viktigt för oss att bilen är bränslesnål, vilket innebär mindre avgasutsläpp och en renare miljö.

Vi kör VW T-Roc (manuell & automat) och Volvo XC40 (automat).

Så funkar det att bli elev

h

Anmäl dig och välj skola

Vill du ta ditt körkort på vår trafikskola i Ystad? Fyll då i vår anmälningsblankett för inskrivning till antingen Ystad Trafikutbildning eller Sjölin & Lantz — du väljer själv skola!

Till anmälningsblanketten »

Första kontakten

Efter att vi tagit emot din anmälningsblankett kommer vald körskola att kontakta dig för att boka in en första lektion.

Till kontaktsidan »

Planering till mål

Därefter hjälper vi dig att planera in lektioner och utbildningar framåt för att du ska nå ditt mål — körkortet — på ett så smidigt och roligt sätt som möjligt!