MC intensivkurs

MC-intensivkurs för dig som vill ta körkort för motorcykel snabbt och smidigt i Ystad

Vill du ta en snabbkurs för motorcykelkörkort? Vi hjälper dig med att lägga ihop en skräddarsydd MC-intensivkurs hos Ystad Trafikutbildning. Om du väljer att ta en MC-intensivkurs kommer det att kräva precis lika mycket studier som vilken MC-körutbildning som helst. Intensivkursen innehåller därmed samma moment, både teoretiskt och praktiskt – enda skillnaden är att kursen är mer intensiv och du ska lära dig allt detta under en kort och snabb period för att ta ditt MC körkort i Ystad.

Det är väsentligt att tänka på om du har tid för en intensivkurs, då det är hektiskt och krävs mycket arbete under just den perioden. Vi på Ystad Trafikutbildning rekommenderar därför inte intensivkurs till dig som aldrig kört motorcykel tidigare.

Vi har MC-intensivkursen för dig

Ystad Trafikutbildning hjälper dig med att lägga ihop en snabbkurs för motorcykelkörkort i Ystad. Alla moment som finns i vår utbildningsplan ska vara avprickade när du kör upp, vilket betyder att du har samma förutsättningar som under en så kallad ”vanlig” utbildning. Allt går mycket snabbare med en MC-intensivkurs och vi skräddarsyr en plan tillsammans med dig på körskolan.

Boka din kurs redan idag

Vill du gå en MC intensivkurs redan nu? Tveka inte att höra av dig till oss för att boka in dig till vår nästa kurs. Har du frågor eller funderingar kan du nå oss på mail eller telefon. Vi finns här för att hjälpa dig på vägen till ditt MC körkort.

Kontakta oss

Är du intresserad av att ta ditt körkort hos Ystad Trafikutbildning? Tveka inte att kontakta oss - vi svarar mer än gärna på dina frågor!

Vi hämtar och lämnar inom Ystad

Vi erbjuder fri delbetalning

Vi har vår egna trafikbana i Ystad