A- och EPA-traktorkörkort

Köra A-traktor i Ystad

Vill du köra A-traktor i Ystad? För att göra detta måste du ha ett körkort för A- och EPA-traktor, eller snarare ett AM-körkort. Detta kan du givetvis ta hos oss på Ystad Trafikutbildning. Vi ser nämligen alltid till att du får den bästa utbildningen utefter dina behov och förutsättningar hos oss.

Körkort för A- och EPA-traktor i Ystad

Det var under 1930-talet som A- och EPA-traktorerna blev populära. Idag använder yngre personer A- och EPA-traktorer för att ta sig fram på landsbygden i bland annat Skåne och där kommunikationen är sämre. Då dessa traktorer är formade som en bil, ger det också en fördel till ungdomarna, då de lär sig hantera ett fordon på vägarna. Att sedan ta B-körkort kan bli enklare när man har erfarenhet, till viss del. Du kan läsa mer om A- och EPA-traktorer på Transportstyrelsens hemsida.

Ta ditt AM-körkort hos Ystad Trafikutbildning

Vi hjälper dig att ta ditt AM-körkort så att du kan köra A-traktor i Ystad. Tveka därför inte på att kontakta oss på Ystad Trafikutbildning så hälper vi dig med allt som har med AM-körkort att göra. Du kan läsa mer om AM-körkortet här eller hör av dig till oss för mer information på mail eller telefon.

Kontakta oss

Är du intresserad av att ta ditt körkort hos Ystad Trafikutbildning? Tveka inte att kontakta oss - vi svarar mer än gärna på dina frågor!

Vi hämtar och lämnar inom Ystad

Vi erbjuder fri delbetalning

Vi har vår egna trafikbana i Ystad